Penance

Chapter 2

Otišli smo dati informacije koje smo prikupili Marcusu, gdje nas je dočekao sa mladim nadobudnim vampirom po imenu Adolf kojega je predstavio kao svoga pomoćnika. Dao nam je zadatak da otmemo Anne. Otišli smo svi skupa do Golden Ballrooma, mjesta u koje Anne zalazi. Na našu sreću upravo te večeri je bio policijski bal i ispostavilo se da je Anne nećakinja načelnika policije.
Nakon bala smo pratili njezinu kočiju i saznali gdje živi.
Pričekali smo da zaspe, onda je Lestat iskoristio neobičnu sposobnost i prošao kroz vrata kako bi nam otključao iznutra.
Sve je išlo po planu, Adolf je ušutkao gospođu koju smo našli u prizemlju, potom smo se popeli gore i zarobili Anne koja je prilikom akcije slomila ruku.
Odveli smo je do Adolfovog havena gdje sam i ja morao prenoćiti jer je dan bio blizu tako da sam se morao zadužiti kod nadobudnog ventrua što mi se ni najmanje ne sviđa.

Iduće noći smo odveli Anne do Marcusa koji je bio neugodno iznenađen njezinim stanjem. Naime Adolf ju je doveo u stanje kome pijenjem krvi, onda smo poslani po vješticu koja joj može pomoći.
Stara babuskara se bavi Vodounom, ali prinosi žrtve jednom od bogova koji nije dostupan vampirima.
Uspješno je iscjelila Anne, a potom smo dobili i treći zadatak od Marcusa – da zauzmemo brod, a pridružio nam je se i treći lik Gambit.

Comments

Lyran

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.